Olvasói vélemények

TÓTH LAJOS

DXN EXECUTIVE STAR DIAMOND

Tessék vigyázni, ha a kezedbe veszed ezt a könyvet, hiszen részese lehetsz, Európa egyik legnagyobb DXN hálózattal rendelkező üzletépítőjének, sikertörténetének.

Nagy várakozással vettem kezembe, a szokatlan címmel rendelkező MLM könyvet, hiszen kíváncsi voltam, vajon miért vigyázzunk, ha záródnak az ajtók?:)

Természetesen Józsi MLM előtti korszakát mindenki ismeri – ha nem, akkor megtudhatod a könyvből – így sejtettem egyből, hogy mire utal a szerző! A könyv olvasása közben egyre inkább azt éreztem, hogy bizony most nyílik leginkább az a bizonyos DXN “ajtó” Európában, hiszen ma már tényleg mindenki előtt adott a lehetőség, hogy a Specht család mintájára bárki sikeres lehet a DXN üzletben.
Nagyon hálás vagyok nekik, hogy annak idején hittek a DXN jövőjében és kitartó úttörő munkát végezve, elhozták nekünk Magyarországra a DXN-t. A könyv megerősített abban, ha újra MLM céget kellene választanom, akkor is a DXN-t választanám! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ezt a könyvet, és kívánom, hogy olvasásával mindenki meg tudja valósítani az álmait, és ez által azt is megtapasztalhassa, mi is az anyagi függetlenség.

Kedves Józsi és Vali!
Örülök, hogy a 101. Gyémánt lehetek a csapatotokban! :)Tóth Lajos
“Nem azt nézem, hogy hol vagyok, hanem, hogy hova akarok eljutni.”

Kedves Józsi, Vali és Lányok! 🙂
 –
Nekem is nagyon tetszett a könyv. Mivel vizuális típus vagyok, sokszor “ott jártam” az utazásokon én is. (Persze azért majd az lesz az igazi, ha sikerül elérnem, hogy igaziból is ott legyek.)
Nagyon inspiráló a történetetek, én is és mások is erőt meríthetnek belőle.
A befektetett munkátok, a családi összefogásotok pedig példaértékű!

Amiket elmeséltetek a könyvben, ismét megerősítettek abban, hogy mennyire nagyszerű cég a DXN és milyen jó csapatba tartozom.
Köszönöm az élményt! /A többi pedig rajtam múlik és a fókuszomon. 🙂
 –
U.i.: Az biztos, hogy érdemes lesz a könyvet néhány ismerősömnek, barátomnak is kölcsönadnom. 🙂

SZENTGÁLI ZSUZSANNA

DXN TÖRZSVÁSÁRLÓ

KÁLMÁN PÉTER
TANÁR DXN STAR AGENT

“Mit várhat az ember egy buszsofőrtől és egy ápolónőtől? Megkérdeztem egy pár embert. Röviden? Semmi komolyat…
Akkor olvasd el a könyvet! Felér egy pofán veréssel… Egy olyan pofán veréssel, amit inkább megköszönsz a felháborodás helyett!
Felnyitja a szemed, motivál és egy életre tisztázza az MLM lényegét.”
A
Gratulálok Nektek! Őszintén!
Üdvözlettel: Péter
Incze Csilla
DXN Executive Star Diamond
 –
Kellenek az őszinte, a sikerekről és kudarcokról, örömökről és nehézségekről egyaránt szóló történetek. Ha csak a szépről és a jóról olvasunk, hajlamosak vagyunk a sikereket a szerencsének tulajdonítani, és nem látni a mögöttes kemény munkát, az áldozatokat, a nehéz döntéseket.
A
Pedig a Specht család története nem egy csak rózsaszín történet, őszintén beszélnek a nehezebb pillanatokról is, amik szükségesek voltak a későbbi jó érdekében. (Személyesen ismerve őket, mondhatom, hogy a sokkal jobb érdekében 🙂 !) 
A
Ha úgy érzed, már mindent megtettél, és nem jön a siker, olvasd el ezt a könyvet, és látni fogod, hogy mindig tehetsz többet!

KEDVES VALIKA ÉS JÓZSI!

Köszönöm a könyv minden sorát!

Aki ismer, tudja, hogy 4 hónappal ezelőtt nagyon fiatalon elveszítettem a feleségem. 

A könyv olvasása közben néhány órára megint egy teljes családban érezhettem magam. Bevallom nem maradt a szemem szárazon ez idő alatt. Ismertem a történetet, mégis végig izgultam, hogy sikerüljön Valikának is eljutni Malajziába. 

A könyv kiváló példája annak, hogy a siker a legnagyobb motiváció, de ezt a sikert nem adják ingyen. A sorokat áthatja a tisztelet a család, a munkatársak, a szponzor, a cég, a termék, és az üzleti modell iránt. Azt hiszem, itt kezdődik az, amiért érdemes élni. 

Sok sikert és jó egészséget kívánok!
Várom a folytatást!

Vass József András
DXN törzsvásárló

Kedves Vali és Józsi!

Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy csak meg kellene írnom nektek, amit a könyvről gondolok.
Nagyon jó, hogy megírtátok!
Az ember úgy gondolhatja, hogy nektek tiszta sétagalopp volt a DXN karrier, de ebből a könyvből látszik, hogy nagyon keményen megküzdöttetek a mostani irigylésre méltó állapotért. Még a lányok is.

Én egészen biztosan nem lennék képes embereket beléptetni bárhova úgy, hogy még termék sincs, csak egy üres kávés tasak. Szóval le a kalappal előttetek.

Szerintem erről néha-néha beszéljetek a nyilvánosság előtt, hogy a kezdők is lássák, hogy nem irigykedni kell, hanem utánatok csinálni.

BOJTOS ZOLTÁN
DXN STAR DIAMOND

Molnár Erzsike
BARÁT

Kedves Specht család,

Nagyon hálásak vagyunk Istennek hogy már 16 éve barátok lehetünk. Emlékszem még a “kezdetek előtt” amikor Józsi saját készítésű, egyszerű, de annál finomabb cérnametélt levest kínált nagy szeretettel, és mesélt a terveiről, mint egy film szinkronját hallanánk, úgy adta elő. Ez a film az eddigi és elkövetkező életükről szólt.

Hatalmas hit, kitartás és csapatmunka bizonyítja, hogy a célokat igen is el lehet érni. A könyvet olvasva és életüket ismerve, igazán és őszintén mondhatom, hogy inspiráló, bátorító írás. Mindenkinek ajánlani tudom. Az a szeretet és kitartás ami ebben a családban van igazán példa értékű. Ennek tanúi vagyunk 16 év távlatából.

Amit Józsi szokott mondani, hogy “ez neked is sikerülhet” tényleg elgondolkodtató. Tényleg akarod ennyire, tényleg megteszel mindent a cél érdekében? A biztos választ csak magadban keresd, de ez a könyv egy igazi segítség lehet.

Kedves Józsi és Vali!
A könyvben amelyet nekünk dedikáltatok ezt írtátok ” örülünk, hogy a barátaink vagytok” Azt kell, hogy mondjuk, hogy számunkra nagy tisztesség, hogy barátaitokká fogadtatok bennünket még akkor, 16 évvel ezelőtt. (T S S S Cs) ez azt jelenti: További Sok Sikert Specht Család.:-)

Gratulálok Józsi, nagyszerű könyvet írtál / írtatok! 🙂

Őszintén mondom, hogy “külsősként” is élvezetes olvasmány. Egyrészt a cselekmény képszerűsége miatt (zseniális ötlet a weboldal is ezzel kapcsolatban), másrészt azért, mert korrekt módon, túlzások nélkül mutatod be az MLM üzletet. 

Tapasztalataim szerint minden ember, aki elkötelezett egy témában, legyen az hálózatépítés, utazás, fotózás, horgászat, gyereknevelés vagy bármi, szeret tanulni a “nagy elődöktől” és ebből a könyvből bőven van mit meríteni!

NYÍRI ZOLTÁN
Okleveles közgazdász, író, kommunikációs tréner

Faragóné Keserű Judit
DXN Executive Double Diamond
A 2015-ös Üzletanyu Konferencia előadója

Te is szeretnéd megtudni, hogy mi áll az igazán nagy sikerek hátterében?

Kíváncsi vagy arra, hogy egy egyszerű, hétköznapi család, hogyan tudta megvalósítani legmerészebb álmait, vagy talán még annál is többet?
Én is nagy izgalommal vettem a kezemben Specht József könyvét, ami már az elejétől magával ragadott. Úgy éreztem, hogy én is ott vagyok a különleges helyszíneken, velük együtt éltem át, hogyan változott meg az életük. Őszintén leírják, hogy milyen lemondásokkal, és áldozatokkal járt ez, de egyértelműen láthatjuk, hogy mennyire megérte! Ez nagyon erős hitet adhat bárki számára, akiben ott van a vágy, hogy jobb életet éljen.
A családfő őszinte vallomása mellett olvashatjuk azt is, hogy felesége és lányai hogyan élték meg ezeket az éveket, és ezzel még hitelesebbé válik az egész történet.
A könyv valódi értékekről, és egy igazi csapatmunkáról szól. A Specht család saját jó példájukon keresztül adnak erőt abban, hogy vedd kezedbe Te is az életed irányítását, és hogy tegyél azért, hogy jobb életet élhess. Nekik már sikerült, és hatásukra egyre többen indulnak el ezen az úton.
Olvasd el, mert nagy hatással lesz Rád is!

Kedves Józsi!

Az írott szövegben is átjön személyes előadásmódod humora, az, ahogy szőni szoktad a szót élőben.
Minden sora magával ragadó.
Nem különben Valika kedvessége, szeretetteljes egyénisége és a lányok koruknak megfelelő hozzáállása. Példát mutattok családi összetartásból is – nem csak e sorokon keresztül.

Az új olvasóknak üzenem:
Időt kell adni magunknak, hogy kényelmesen, nem kapkodva, élvezve minden betűjét legyünk részesei e könyv lapjain keresztül a ti utazásotoknak.
Aztán pedig a magunkénak is.
Amiben vannak, és lesznek is kanyarok, de az útjelző táblák segítségével mindig tartani tudjuk majd a helyes irányt.
Ti pedig, mint jó GPS, időnként a fejünkre koppintotok majd: “Újratervezés!”.

Köszönöm!

Dr. Farkas Anikó
DXN Star Ruby

Fülöp Tímea
DXN Star Agent

Hát én hajnalra elolvastam az egész könyvet, mert nem tudtam letenni a kezemből! Bár több részletet ismertem már és néhány sztorit hallottam is belőle, de egy betűt se hagytam ki. Nagyon izgalmas volt olvasni! Ebben a 32-34 fok hőségben is szinte végig libabőrös voltam, ahogy a lányok is elmesélték, hogyan is élték meg ezt az időszakot, hatalmas élmény volt számomra, hogy bepillantást nyerhettem nagyon sikeres SZPONZORAIM életébe… KÖSZÖNÖM SZÉPEN, hogy elolvashattam! GRATULÁLOK!!! Persze az lesz az igazi élmény, ha majd én is átélhetek hasonlókat….. Malajzia….DXN farm…..Langkawi…..Tudom ahhoz még rengeteg MUNKA kell! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy jobban megérthesse, hogy miről is szól ez az Üzlet! További sok sikert kívánok Nektek!

Délutánra sikerült befejeznem a könyvet!

Engem teljesen magával ragadott…. Amikor olvastam kicsit kiszakadtam ebből a világból és oda repültem, ahol a történet játszódott…. úgy éreztem, hogy én is ott vagyok veletek a rendezvényeken, a cable car-on, a mazda próbaútján, a szuper szállodákban…kicsit izgultam is, hogy Laciék meg tudnak e egyezni… 🙂

Nagyon jókor került a kezembe a könyv, mert szükségem volt egy kis plusz erőre, inspirációra amit teljes mértékben megkaptam…

Irány Malajzia és cél a gyémánt! (köszönöm az egész Specht családnak!)

Turay Orsolya
DXN Star Agent

1 thought on “Olvasói vélemények

 1. Kedves Józsi és Vali!

  Nekem nagy élmény volt a könyveteket olvasni, sok inspirációt adott.
  Amikor a Malajziai utazásról írtál,olyan szinten mutattad be a helyszínt, hogy éreztem, én is ott vagyok.
  Ami a sikereteket illeti.
  Sokan azt mondják, ha valaki sikert ér el, jó időben volt jó helyen.
  A Ti példátok is mutatja, hogy ez nem így van.Sok küzdelem,áldozat, lemondás, kitartás, közbe jött nehézségek utján jutottatok ide.
  Tetszik az, ahogy Józsi be mutatja, honnan indultatok, és hol tartotok most.
  Ezzel a példával is azt mutatva, hogy bárki, el indulhat ezen az úton.
  Ehhez kell kitartás,önfegyelem, és persze sok sok tanulás, fejlődés, mert bizony enélkül nem megy.
  Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.